4344994340_2f28f7a57e_o

Dringend een Computer herstelling?

Laptops bestaan in allerlei vormen en formaten. We gaan er vanuit dat dit betrouwbare apparaten zijn, helaas kunnen deze ook defecten vertonen. In de  professionele wereld kunnen we deze tools geen seconde missen zorg daarvoor dat uw toestel door bekwame techniekers behandeld word. We zorgen ervoor dat uw computer terug vlot en zo snel als mogelijk functioneert. We hebben professionele techniekers in dienst die de know how hebben om alle type computers te herstellen

Een greep uit onze diensten

Our commitment to world class customer service has made us the most respected .Our firm has gained expertise by rendering high quality laptop Repairing.

Wij zorgen voor een totale desinfectie hiervan. Indien onaangetast door het virus worden uw bestanden behouden.
Soms kan het gebeuren dat een volledige herinstallatie van uw besturingssysteem noodzakelijk is. We installeren het besturingssysteem van je computer opnieuw en plaatsen uw gegevens terug zodat u zo makkelijk mogelijk terug aan de slag kan met een schone lei.
Heeft u problemen met het verzenden of ontvangen van e-mail? Onze technieker zal uw e-mailprogramma controleren en configuratiefouten rechtzetten.
Is uw computer heel wat trager geworden? Na een goed onderhoud van uw software kunnen we terug leven blazen in uw computer.
Wenst u maximale prestaties uit uw toestel te halen, dan kunnen we u helpen met een upgrade van harde schijf naar SSD en van een uitbreiding van uw werkgeheugen.
Wij helpen u bij het overzetten van e-mail bestanden, foto's en documenten van uw PC naar een externe harde schijf of een andere computer.
Internetproblemen verhelpen
Printproblemen verhelpen
Luide ventilatoren zijn meestal verzadigd van stof en kunnen zo de warme componenten niet goed koelen waardoor schade aan de voeding, processor, het moederbord en de grafische kaart mogelijk zijn. Onder het motto “beter voorkomen dan genezen” bieden we de mogelijkheid om op regelmatige basis het stof uit uw toestel te verwijderen.
Is er iets stuk dan kunnen wij meestal het onderdeel voor u bestellen en vervangen. Veel voorkomende herstellingen zijn:Vervangen van het klavierNieuwe harde schijf / SSD installerenScherm vervangenDC Jack vernieuwenWaterschade behandelenNieuwe accu plaatsenDe koelpasta vervangen…
Niet elke gebruiker heeft hetzelfde gebruikspatroon, vandaar dat ook de benodigde hardware in functie dient te zijn van de taken die u voor ogen heeft. Bijvoorbeeld gamers hebben andere componenten nodig dan de grootmoeder die dagelijks het nieuws en de mails wil raadplegen. Afgaande op uw budget en beoogde doel kunnen we u begeleiden bij het samenstellen en kundig assembleren van de ideale pc voor u.
Heeft u een nieuwe computer gekocht of bent u overgeschakeld van Windows naar Mac OS, dan staan we u graag bij met de nodige raad en daad om hoe u het toestel zo goed mogelijk gebruikt en welke tips voor uw gebruiksprofiel zeer nuttig kunnen zijn.

Waarom kiezen voor Smartrepair?

Betrouwbare Diagnose

Na het analyseren van de problemen lichten we u met duidelijke informatie in en bespreken we de mogelijkheden.

snel reparatie process

Doordat alles intern word uitgevoerd kunnen we een snellere reparatie garanderen.

90-Dagen garantie op elke hersteling

Na de herstelling kunt u deze nog uitgebreid testen door de 90 dagen garantie op elk uitgevoerde herstelling (tenzij anders vermeld).