Stay Connected Bij Smartgroup betekent “Stay Connected” dat je altijd en overal verbonden blijft met jouw data en tools. Of je nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent, wij zorgen ervoor dat jouw IT-oplossingen beschikbaar en veilig zijn, waar je ook bent.

#NotYourOrdinaryNerds Onze slogan “#notyourordinarynerds” komt voort uit wat onze klanten vaak over ons zeggen: “Jullie zijn geen gewone IT’ers!” We denken namelijk niet enkel als de klassieke IT-professional, maar we benaderen alles vanuit het oogpunt van de ondernemer. We zijn thuis in alle markten binnen de IT en zorgen ervoor dat onze oplossingen afgestemd zijn op de gebruiker en hun specifieke noden. Wij programmeren niet alleen, we begrijpen ook jouw bedrijfsprocessen en maken IT toegankelijk en begrijpelijk.


Bij Smartgroup bieden we complete IT-oplossingen aan die gericht zijn op het optimaliseren van zowel de front- als de backoffice van ondernemingen. Van telefooncentrales tot Wi-Fi, netwerkbeheer en apparaatbeheer, wij zorgen ervoor dat de technologie binnen jouw bedrijf altijd soepel werkt.

We zijn een IT-bedrijf dat toegankelijk is voor elke onderneming, groot of klein. Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. In onze kantoren hebben we een aantal flexibele werkplekken waar onze klanten vrij gebruik van kunnen maken. Zo onderhouden we het menselijke contact, voorkomen we miscommunicatie en lossen we snel en efficiënt kleine problemen op.

Ons dienstenaanbod is breed en omvat betrouwbare back-upoplossingen, digitale schermen, e-mailplatforms en CRM-systemen die jouw verkoopprocessen centraliseren en de communicatie met klanten verbeteren. Onze oplossingen zijn erop gericht om tijd te besparen door de meest toegankelijke en efficiënte apps en software op de markt te integreren, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf.

Gedreven door onze passie voor technologie hebben we onze expertise opgebouwd in het navigeren van het snel veranderende digitale landschap, waar voor alles wel een aparte app lijkt te bestaan. Wij nemen de complexiteit weg door de juiste tools aan te reiken die niet alleen effectief zijn, maar ook eenvoudig te gebruiken.

Met Smartgroup krijg je niet alleen IT-ondersteuning, maar ook een betrouwbare partner die net zo toegewijd is aan jouw succes als jijzelf.